PROPOZYCJA NR 1
95,00 PLN / osoba
Ciepłe danie:
Krem dyniowy z imbirem i grzankami ziołowymi
Eskalopki wieprzowe w migdałach
Puree ziemniaczano-selerowe
Groszek zielony z boczkiem
Deser:
kawa, herbata
krem waniliowy z sosem czekoladowym i prażonymi orzechami
Zimna płyta:
rolada wieprzowa z musem chrzanowym
schab pieczony w ziołach z owocami suszonymi
pasztet z dziczyzną
tymbaliki drobiowe z zielonym groszkiem
śledzie w dwóch smakach (Sos śmietanowy, Sos meksykański )
sałatka bałkańska z serem owczym i oliwkami
sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym
tradycyjna sałatka jarzynowa
świeże warzywa ze szczypiorkiem
zestaw sosów do mięs
wybór masełek smakowych
świeże pieczywo
PROPOZYCJA NR 2
120,00 PLN / osoba
Danie główne:
królewski rosół z makaronem
tradycyjna wołowa rolada śląska
rolada wieprzowa z pieczonymi paprykami
filet z kurczaka przekładany szpinakiem
ziemniaczki z wody z masłem i koperkiem
kluski śląskie
surówka z marchwi
kapusta modra z boczkiem
Deser:
kawa, herbata,
deser lodowy ze świeżymi owocami i bitą śmietaną
patery z owocami sezonowymi
Zimna płyta:
rolada wieprzowa z musem chrzanowym
schab pieczony w ziołach z owocami suszonymi
pasztet z dziczyzną
tymbaliki drobiowe z zielonym groszkiem
śledzie w dwóch smakach (Sos śmietanowy, Sos meksykański)
sałatka bałkańska z serem owczym i oliwkami
sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym
tradycyjna sałatka jarzynowa
świeże warzywa ze szczypiorkiem
zestaw sosów do mięs
wybór masełek smakowych
świeże pieczywo
Na zakończenie wieczoru:
Aromatyczny barszcz z krokietem
PROPOZYCJA NR 3
150,00 PLN / osoba
Przystawka:
mus z wędzonego pstrąga podany w cieście francuskim z delikatną sałatką
Zupa:
krem z kalafiora z wędzonym pstrągiem
Ciepłe danie:
panierowany kotlet szwajcarski z serem i szynką wołowa
rolada śląska
kaczka faszerowana podrobami i bakaliami
kluski śląskie ziemniaki z wody z koperkiem
kapusta czerwona z boczkiem
bukiet sałat i świeżych warzyw z winegretem
delikatna sałatka z pora z jabłkiem
Deser:
kawa, herbata (serwowane przez cały czas trwania przyjęcia)
patery z ciastem (szarlotka, sernik)
patery z sezonowymi owocami
Zimna płyta:
rolada wieprzowa z musem chrzanowym
schab pieczony w ziołach z owocami suszonymi
pasztet z dziczyzną
tymbaliki drobiowe z zielonym groszkiem
śledzie w dwóch smakach (Sos śmietanowy, Sos meksykański)
sałatka bałkańska z serem owczym i oliwkami
sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym
tradycyjna sałatka jarzynowa
świeże warzywa ze szczypiorkiem
zestaw sosów do mięs
wybór masełek smakowych
świeże pieczywo
Na zakończenie:
bogracz z pieczywem
Warunki ogólne:
Rabaty dla dzieci:
dzieci do lat 3 – gratis
dzieci do lat 7 – 50 % ceny
Dodatkowo płatne:
alkohole i napoje
Czas trwania przyjęcia:
menu nr 1 przewidywany czas przyjęcia do 4h,
menu nr 2 i 3 przewidywany czas przyjęcia do 7h
Każda kolejna rozpoczęta godzina dodatkowo płatna 200 PLN.
Rezerwacja:
W przypadku rezerwacji prosimy o wpłatę zadatku w Recepcji Hotelu (karta, gotówka) lub przelewem na rachunek bankowy numer:
ING BANK ŚLĄSKI 60 1050 1399 1000 0090 3020 6826
W przypadku rezygnacji wpłacony zadatek nie podlega zwrotowi.
Osoby kontaktowe:
Karolina Łapot | k.lapot@hotelmodus.pl | Tel. +48 723 997 002
Ogólnych informacji udziela Recepcja | recepcja@hotelmodus.pl | Tel. +48 32 789 95 00