PROPOZYCJA NR 1

95,00 PLN / osoba

Ciepłe danie:
Krem dyniowy z imbirem i grzankami ziołowymi

Eskalopki wieprzowe w migdałach

Puree ziemniaczano-selerowe

Groszek zielony z boczkiem

Deser:
kawa, herbata
krem waniliowy z sosem czekoladowym i prażonymi orzechami

Zimna płyta:
rolada wieprzowa z musem chrzanowym

schab pieczony w ziołach z owocami suszonymi

pasztet z dziczyzną

tymbaliki drobiowe z zielonym groszkiem

śledzie w dwóch smakach (Sos śmietanowy, Sos meksykański )

sałatka bałkańska z serem owczym i oliwkami

sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym

tradycyjna sałatka jarzynowa

świeże warzywa ze szczypiorkiem

zestaw sosów do mięs

wybór masełek smakowych

świeże pieczywo

PROPOZYCJA NR 2

120,00 PLN / osoba

Danie główne:
królewski rosół z makaronem
tradycyjna wołowa rolada śląska
rolada wieprzowa z pieczonymi paprykami
filet z kurczaka przekładany szpinakiem
ziemniaczki z wody z masłem i koperkiem
kluski śląskie
surówka z marchwi
kapusta modra z boczkiem

Deser:
kawa, herbata,
deser lodowy ze świeżymi owocami i bitą śmietaną
patery z owocami sezonowymi

Zimna płyta:
rolada wieprzowa z musem chrzanowym
schab pieczony w ziołach z owocami suszonymi
pasztet z dziczyzną
tymbaliki drobiowe z zielonym groszkiem
śledzie w dwóch smakach (Sos śmietanowy, Sos meksykański)
sałatka bałkańska z serem owczym i oliwkami
sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym
tradycyjna sałatka jarzynowa
świeże warzywa ze szczypiorkiem
zestaw sosów do mięs
wybór masełek smakowych
świeże pieczywo

Na zakończenie wieczoru:
Aromatyczny barszcz z krokietem

PROPOZYCJA NR 3

150,00 PLN / osoba

Przystawka:
mus z wędzonego pstrąga podany w cieście francuskim z delikatną sałatką

Zupa:
krem z kalafiora z wędzonym pstrągiem

Ciepłe danie:
panierowany kotlet szwajcarski z serem i szynką wołowa
rolada śląska
kaczka faszerowana podrobami i bakaliami
kluski śląskie ziemniaki z wody z koperkiem
kapusta czerwona z boczkiem
bukiet sałat i świeżych warzyw z winegretem
delikatna sałatka z pora z jabłkiem

Deser:
kawa, herbata (serwowane przez cały czas trwania przyjęcia)
patery z ciastem (szarlotka, sernik)
patery z sezonowymi owocami

Zimna płyta:
rolada wieprzowa z musem chrzanowym
schab pieczony w ziołach z owocami suszonymi
pasztet z dziczyzną
tymbaliki drobiowe z zielonym groszkiem
śledzie w dwóch smakach (Sos śmietanowy, Sos meksykański)
sałatka bałkańska z serem owczym i oliwkami
sałatka brokułowa z jajkiem i sosem czosnkowym
tradycyjna sałatka jarzynowa
świeże warzywa ze szczypiorkiem
zestaw sosów do mięs
wybór masełek smakowych
świeże pieczywo

Na zakończenie:
bogracz z pieczywem

Warunki ogólne:

Rabaty dla dzieci:
dzieci do lat 3 – gratis
dzieci do lat 7 – 50 % ceny

Dodatkowo płatne:
alkohole i napoje

Czas trwania przyjęcia:
menu nr 1 przewidywany czas przyjęcia do 4h,
menu nr 2 i 3 przewidywany czas przyjęcia do 7h
Każda kolejna rozpoczęta godzina dodatkowo płatna 200 PLN.

Rezerwacja:
W przypadku rezerwacji prosimy o wpłatę zadatku w Recepcji Hotelu (karta, gotówka) lub przelewem na rachunek bankowy numer:

ING BANK ŚLĄSKI 60 1050 1399 1000 0090 3020 6826

W przypadku rezygnacji wpłacony zadatek nie podlega zwrotowi.

Osoby kontaktowe:
Karolina Łapot  |  k.lapot@hotelmodus.pl  | Tel.  +48 723 997 002
Ogólnych informacji udziela Recepcja   |  recepcja@hotelmodus.pl  |   Tel. +48 32 789 95 00